70 nye ejerlejligheder på Musicon
Bifaldet er det nye boligkvarter i Roskildes kreative bydel Musicon. Her skal du flytte ind, hvis du vil bo i et pulserende og aktivt kvarter, hvor det kreative og fællesskabet er i højsædet. Når du bor i Bifaldet vil du få en hverdag fyldt med rockmuseum, gadefester, danseforestillinger, kunstgallerier, skate-opvisning, børneteater og meget mere.

Bifaldet er moderne, urbane boliger i 4-6 etager, hvor nye kreative materialer danner en spændende signatur. Det mangfoldige mix af lejligheder passer til både børnefamilier, studerende, seniorer og singler. Boligerne er indrettet til det moderne liv og er naturligvis skybrudssikrede og bæredygtige med bl.a. græs og fælles orangeri på taget.

Indflytning ultimo 2018.
Bifaldet forventes fuldt færdigbygget 2021. Lejlighederne varierer mellem 77 m2 - 135 m2 og penthouse på fx 169 m2.. De har alle store terrasser.

Velkommen til Indfaldet – et kreativt boligkvarter bygget på fællesskab

Indfaldet er et kreativt boligkvarter midt i det levende og mangfoldige Musicon-miljø. Tegnestuen Vandkunsten er arkitekterne bag det spændende mix af rækkehuse og ejerlejligheder, som appellerer til både seniorer og børnefamilier. Her er tænkt nyt og anderledes med ambitionen om at skabe et alternativt og aktivt bofællesskab baseret på sammenhold.

 

Gennemtænkte og bæredygtige boligløsninger er udstyret med hyggelige private haver, intime gårdrum, små altaner, grønne terrasser og beplantede facader. Der er kort sagt tænkt grønt på alle niveauer. Alt sammen noget der bidrager til det gode liv i og mellem husene. Og i mikroafstand fra Musicons mange aktiviteter og kulturoplevelser. Bag byggeriet står det velkonsoliderede ejendomsselskab KSE Group.

Indflytning ultimo 2021

SOLBAKKEN
TREKRONERS NYE BOLIGOASE


Nu bebygges den smukke sydvestvendte skråning ved Skrænten på Toppen i Trekroner med moderne rækkehuse. Her i Roskildes nye attraktive boligområde planlægges en bæredygtig beboelse med små klynger af rækkehuse, der dyrker fællesskabet og naturen omkring. Med sin attraktive beliggenhed på kanten mellem by og landskab og med sine gode daginstitutioner, uddannelsestilbud og indkøbsmuligheder, er Solbakken en skøn lille oase, hvor det trygge naboskab og familieliv kan spire.


UDLEV DRØMMEN OM EN BOLIG
PÅ KANTEN AF NATUREN


Solbakkens rækkehuse er organiseret omkring to indre og særlige fællesrum, der giver plads til at dyrke grillaftener og legekammerater. Husene er i to plan og udnytter terrænets fald ned mod Skrænten og Himmelev Bæk. Det giver en særlig mulighed for at invitere himmel og lys indenfor. Og en en skøn mulighed for skabe et særlig grønt rekreativt uderum. Alle rækkehusene er treværelses på henholdsvis 112 og 126 m2 og har store terrasse og balkon. Her mødes funktionelle hensyn med arkitektonisk æstetik.

Her på kanten af byen og tæt på naturen skal du bo, hvis du vil være en del af en hyggeligt og trygt fællesskab i moderne funktionelle boliger.

Kildeskoven

KSE Ejendomme udstykker cirka 125 parcelhusgrunde i Benløse nær Ringsted.

Grundende grænser sig op til et skovområde, og kun få kilometer fra Haraldsted sø, derfor er det kommende boligkvarter blevet navngivet Kildeskoven

Salg og byggemodning kører på høj tryk.

De første 32 grunde overdrages til købere ultimo 2020

Klik på linket for at komme til Kildeskovens hjemmeside: https://kildeskoven.com/

Vindinge, Stålmosen
Området udgør 7,5 hektar bestående af 50 enheder, fordelt på 3 etaper.

Der er skøn udsigt til vandtårnet og spirene på Roskilde Domkirke.


Hus drømmen
Drømmer du om at bo på et sydvendt faldende terræn i et naturskønt og åbent landskab? Der er udstykket 50 attraktive grunde i det frodige og grønne Vindinge. Mange af disse er allerede solgt, men du kan stadig være med til at forme fremtidens landsby ved Vindinge som ligger nær Roskilde og tæt på København. Og du kommer til at bo i et område, der ligger i forlængelse af det gamle landsbymiljø med snoede veje og stier.

Salgopstilling etape 1 og 2 (Udsolgt)

Salgopstilling etape 3 parceller (udsolgt)

Salgopstilling etape 3 rækkehuse (udsolgt)

Helårs-sommerhuse beliggende på skøn naturgrund i gåafstand til Havneby
Drømmer du om at få et nyt, lyst og moderne fritidshus beliggende i smukke omgivelser samt i gåafstand til Havneby? Så har du muligheden nu med projektsalget "Rømø Klithuse".
Rømø Klithuse er 25 arkitekttegnede, sorte træhuse i høj håndværksmæssig standard. Husene er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder så som gulvvarme, fiberbredbånd og energifjernstyring.

Lad udlejning betale en del af udgiften
Et Rømø Klithus er et attraktivt hus og derfor nemt at udleje. Udlejningsbureauet DanCenter skønner den årlige lejeindtægt vil være på 83.000 - 135.000 kr. Vælger du at udleje får du garanti for denne indtægt af KSE Ejendomme A/S de første 2 år.

STENLØSE SYD – STORPARCEL 95

1. august 2017 Storparcel:
Byggegrunde i Stenløse er udsolgt!

På kun få måneder er de sidste 6, af i alt 15 attraktive byggegrunde blevet solgt i Stenløse Syd. Området er beliggende i smukke kuperet område og er oplagt til familier med børn. Udstykningen blev startet op i efteråret 2016, og for nyligt blev sidste grund solgt, til en glad køber. Parcellerne udstykkes i størrelsen 715 til 850 m2, hvor køberne selv har mulighed for at bygge deres drømmehus, og det har været populært, da grundende er gået som varmt brød. Efterspørgslen på parcellerne har glædeligvis været så stor, at vi i KSE-ejendomme stadig bliver kontaktet af interesserede købere.
I Stenløse Syd kan I bygge drømmehuset, i rolige omgivelser på kanten mellem natur og by.
På hjørnet af Agertoftegårdsvej og Kærdalen, ligger denne attraktive udstykning, bestående af 15 byggemodnede parceller.

Parcellerne udstykkes i størrelsen 715 til 850 m2.

Der udlægges fællesareal med plads til leg og ophold. De interne stisystemer forbinder udstykningen med omkringliggende grønne områder og stier.
Udstykningen ligger som nabo, til de nye bebyggelser Kærdalen og Kildebækken.
Udstykningen er omkranset af Lindendalsstien, der forbinder området med det rekreative område Fælleden og det åbne land. Stisystemet danner en perfekt ramme for sportsaktiviteter – eller bare en hyggelig gåtur med de små.