//

Projekt: LidtGodt

LIDTGODT – LIDT mere plads til et GODT liv.

Højt på en bakketop, lige der hvor solen kan nydes fra morgen til aften, udbydes lækre energivenlige og vedligeholdelsesfrie dobbelthuse i et plan opført af HusCompagniet. Her bliver tid til at nyde livet i et spritnyt hjem, med et fantastisk lysindfald og en nem have. Boligerne opbygges enten med 2 eller 3 soveværelser – naturligvis i materialer af høj kvalitet som HusCompagniet er kendt for. Fra den nye udstykning er kort afstand til togstation og Tølløses centrum via de allerede etablerede stisystemer.

Boligerne kommer til at stå færdige med opmurede gavle uden udhæng, lavenergi vinduer fra Rationel i træ/alu, inventar fra HTH og selvfølgelig med gipslofter og filt på vægge. De vil indeholde en rummelig entré med plads til både garderobe og vaskesøjle samt fordeling til lyst badeværelse med væghængt toilet og brus samt et godt soveværelse/kontor med sydvendt vindue. Derudover stort HTH-køkken med AEG hårde hvidevarer og åben forbindelse til alrum og den store lyse stue, hvor der kan indrettes endnu et værelse. Fra det lyse alrum er der udgang til sydvendt terrasse og den overskuelige have.

Perfekte boliger til den lille familie eller dig, der drømmer om at bo nemt og bekvemt i trygge omgivelser i en helt ny bolig med lave varmeudgifter og ingen løbende vedligeholdelse. Lidtgodt – lidt mere plads til et godt liv.

Fakta projektet

  • Energivenlige og vedligeholdelsesfrie dobbelthuse i et plan opført af HusCompagniet
  • Priser: fra kr. 2.495.000,-
  • Størrelser: 90 – 100 m2
  • Grundstørrelser: fra 410 m2

Adresse:

Lidtgodtvej, 4340 Tølløse

Status:

  • Igangværende projekt
  • Salgstart tirsdag d. 22/11-22 kl. 19.00
  • Kontakt EDC: Ahlgade 3
    4300 Holbæk – For mere information.

// Udvalgte projekter